Dé vagina-verjongingscréme

"Probeer het zelf en geniet van een strakkere vagina"

Wat doet VAXS precies

Wat doet VAXS precies

VAXS is een crème die de schaamlippen verstevigd en strakker tegen de vagina aantrekt. VAXS wordt aangebracht in en om de opening van de vagina. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat het behandelde weefsel steviger en stijver wordt waardoor het zich strakker tegen het lichaam aantrekt. Hierdoor zullen de lippen minder ver uit de vagina steken. Ook het weefsel van de bekkenboden tussen de vagina en anus versterkt. De bekkenbodemspier zal sterker zijn waardoor je hier meer controle over hebt.

De vagina zal strakker en jonger aanvoelen. Het gevoel van een strakkere vagina zal tijdens de seks door jou en je partner zeker niet onopgemerkt blijven!

Voor alle vrouwen

Ben jij onzeker over je vagina of ondervind je ongemakken door vergrootte schaamlippen? Dan is VAXS dé oplossing voor jou! De crème breng je thuis zelf eenvoudig aan rond de vaginamond. Je hoeft dus niet naar een kliniek en niemand hoeft te weten met welk probleem je zit.

VAXS kan door elke vrouw gebruikt worden. Doordat VAXS uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat is het geschikt voor ieder huidtype.

<p>Gebruik minimaal 3 maanden voor het beste resultaat</p>

Gebruik minimaal 3 maanden voor het beste resultaat

Natuurlijke ingrediënten

Aqua, Glycerin, Aloe Vera, Algae, Chamomilla, Sencha, Grape Seed Extract, Quercus, Hamamelis, calendula, Persea Gratissima, Oleyl Erucate, Carbomer, Thriethanolamine, methylchloroisothiazolinone, Allantoin, Metha Peperitha Oil.

Alle ingrediënten in VAXS zijn 100% natuurlijk en grondig onderzocht. Hier volgen enkele ingrediënten en hun werking:

Chamomilla

Chamomilla zorgt ervoor dat alles schoon en gedesinfecteerd blijft rondom de vagina.

Calendula

Maakt de huid glad en zal geïrriteerde huid laten verdwijnen.

Carbomer

Carbomer is één van de belangrijkste ingrediënten. Deze stof zal de vaginaspieren sterker laten worden en uit laten zetten.

Allantoin

Allantoin is een product dat ook gevonden wordt in producten zoals shampoo en lippenstift. Het helpt tegen geïrriteerde huid.

Menta Peperitha Olie

Menta Peperitha Olie verkoelt de huid en geeft een aangename geur af.

"Ik had op jonge leeftijd al het idee dat mijn schaamlippen groter waren dan die van anderen”

"Ik had op jonge leeftijd al het idee dat mijn schaamlippen groter waren dan die van anderen. Ik schaamde me er zelfs voor en seks kan dan best moeilijk worden. Nu gebruik ik VAXS als ik een spannende date heb en als het leidt tot seks dan ben ik er zeker klaar voor!" Rebecca uit Zaandam Disclaimer

Voordelen van VAXS

  • Een strakke vagina
  • Schaamlippen trekken meer naar binnen
  • Steviger worden van de vagina wand
  • Meer gevoel tijdens de sex
  • Betere controle over de bekkenbodemspier