Dé vagina-verjongingscréme

"Probeer het zelf en geniet van een strakkere vagina"

Train je vagina voor een beter orgasme

Train je vagina voor een beter orgasme

Door het gebruik van VAXS zal de vagina strakker worden. Hierdoor hebben jij en je partner meer gevoel tijdens de seks. Het trainen van bepaalde vaginale spieren maakt jullie seksleven nog intenser. De belangrijkste spieren hierbij zijn de bekkenbodemspieren. De bekkenbodemspieren zijn verbonden met vele intieme spieren. Als je een van die spieren traint, train je in veel gevallen de andere spieren ook.

Voordelen van het trainen van je vagina:

 • De intensiteit en het aantal orgasmes zullen toenemen.
 • Meer controle over je orgasmes.
 • Je zult een hoger lustgevoel hebben en vaker opgewonden zijn.
 • Ook je partner zal de voordelen voelen tijdens de seks. De vagina voelt strakker aan en je partner voelt het als je bepaalde spieren tijdens de seks aanspant. Je kunt de penis tijdens de seks masseren door de vaginale spieren aan te spannen.
 • Minder ongewenst urine verlies.

Kegeloefeningen voor een strakke vagina
Als je tijdens het plassen je urinestroom onderbreekt voel je je bekkenbodemspier. De bekkenbodemspier kan getraind worden met kegeloefeningen. Arnold Kegel is de gynaecoloog die deze kegel oefeningen in de jaren ’50 ontwikkelde. Het komt erop neer dat je een aantal gemakkelijk bekken-spieroefeningen leert.
Primair zijn kegeloefeningen ervoor bedoeld om onvrijwillig verlies van urine en ontlasting (incontinentie) tegen te gaan. Voor vrouwen zijn kegeloefeningen erg efficiënt als herstel-oefening na een geboorte. Bij een geboorte worden bekkenbodemspieren erg opgerekt, en met kegeloefeningen maak je de bekkenbodemspier weer strak. Ook heb je meer plezier van seks, omdat door kegeloefeningen de spierpulsen in de vagina sterker worden.

De PC-spier
De pubococcygeal of PC-spier loopt vanaf de anus onder het bekken door, en eindigt bij je vagina. Deze spieren zijn merkbaar bij het perineum. Het perineum is het gebied tussen je scrotum en je anus. Het perineum is een erogene zone. Door tijdens het plassen je urine stroom af te knijpen kun je voelen waar de PC-spier zit. Hoe sterker de PC-spier is, hoe vaker en gemakkelijker je de urine stroom kunt tegenhouden. Als je de PC-spier hebt gevonden kun je beginnen aan de kegeloefeningen.

Kegeloefeningen
De kegeloefeningen zijn eenvoudig uit te voeren. Er zijn drie soorten kegeloefeningen om je bekkenbodemspier te versterken. Je kunt deze oefeningen ook met elkaar afwisselen voor een optimaal resultaat. Als je de PC-spier sterker hebt gemaakt, kun je deze gedurende de hele dag aanspannen. Je kunt de Kegel oefening overal gerust doen, omdat je er niet direct opgewonden van wordt.

Oefening 1: span je bekkenbodemspier drie tot tien seconden aan, zodat de druk op de spier lang en diep wordt. Doe dit tien keer. Oefening 2: maak een persbeweging met je bekkenbodemspier door de spier naar beneden te laten drukken. Doe dit tien keer. Oefening 3: span de bekkenbodemspier zo snel en zo hard mogelijk aan, en laat de bekkenbodemspier meteen erna weer ontspannen. Bouw de aanspanning op van langzaam naar snel. Voor het beste resultaat herhaal je de drie oefeningen 5 tot tien keer op een dag.

Vaginafitness
Een andere manier van je vagina trainen is vaginafitness. Steek een vinger in je vagina en knijp zo hard als mogelijk met de spieren als je kunt. Laat tijdens het samenknijpen van de vaginale spieren de bilspieren ontspannen. Probeer daarna de onderstaande afzonderlijke spieren één voor één aan te spannen:

 • de buitenste spieren van de vagina
 • de binnenste spieren van de vagina
 • de anus spieren
 • de kringspier van de urinebuik (dezelfde spieren die je aanspant wanneer je je plas ophoudt)

Span de spieren in verscheidene ritmes: wissel lange en korte spanningen met elkaar af, en heftig en zachte spanningen met elkaar af. Hierna ontspan je de spieren. Doe deze training dagelijks twintig keer.

Penismassage met je vagina
Door regelmatig te trainen worden de bekkenbodemspieren sterker. Je leert om elke afzonderlijke spier te beheersen en elke spier individueel van elkaar aan te spannen en los te laten. Als de oefeningen regelmatig worden gedaan kan je bekwaam worden met het masseren van de penis met je vagina. Dit wordt de pompoir techniek of penismelken genoemd.

 1. De beste standjes en posities om Pompoir te doen zijn de staande missionarishouding of in de amazone houding.
 2. Begin door bovenop hem te liggen. Hij moet ontspannen en passief blijven, zodat jij het werk kan doen.
 3. Stimuleer hem tot hij een erectie heeft. Zodra zijn penis stijf is, plaats je zijn penis in je vagina.
 4. Bij het masseren van de penis door de vagina worden er geen penetrerende bewegingen gemaakt. Ook rijdt de vrouw niet op de man. Hij moet zo stil mogelijk blijven liggen. Voor extra spanning kun je hem losjes vastbinden aan het bed.
 5. Pompoir kan plaats vinden zodra zijn penis in je vagina zit. Probeer je bekken niet te bewegen. De enige bewegingen moeten komen van binnenuit je vagina door het aanspannen en ontspannen van je vaginaspieren.
 6. Buig en trek de PC spieren in verschillende patronen totdat zijn penis kloppend aanvoelt. Dit gebeurt na 10 tot 15 minuten van melken, en zal hem een intense opwinding geven.
 7. Varieer de sensaties door het uitproberen van duw patronen die zachte en hardere stimulatie aan de penis geven, samen met het grijpen en loslaten van de penis. Als hij bijna klaarkomt knijp zijn penis dan snel in.
 8. Blijf de penis “melken” als hij klaarkomt, waardoor hij het gevoel krijgt alsof zijn sperma uit zijn lichaam wordt getrokken.
 9. Na zijn orgasme blijf je je PC spieren aantrekken en ontspannen om naar je eigen climax te werken. Voeg extra stimulatie van de clitoris toe met je vingers als dat nodig is en blijf aantrekken totdat je tevreden bent.

Voordelen van VAXS

 • Een strakke vagina
 • Schaamlippen trekken meer naar binnen
 • Steviger worden van de vagina wand
 • Meer gevoel tijdens de sex
 • Betere controle over de bekkenbodemspier